tirsdag 18. desember 2012

En høstsesong på godt og vondt. Del 1

Det har gått alt for lang tid siden forrige blogginnlegg. Årsaken er nok mangedelt. Hovedårsaken er nok mangel på overskudd, noe som igjen har flere årsaker men jeg tror vi skal la det ligge.

Jeg har løpt noen løp siden sist, frekvensen har vært lavere enn den var under vårsesongen men allikevel hyppigere enn for de fleste.

I begynnelsen av august hadde jeg to ukers ferie, jeg skulle være hjemme og jeg ville benytte anledningen til å legge inn litt ekstra trening. I ettertid tror jeg det var det som tippet det over for meg. Etter den første uka med ca 17 mil trening som er litt over det som er vanlig for meg kjente jeg at jeg var sliten og tok det roligere uka etter.

Helga kom og det var klart for Røde huset backyard ultra. Her skulle vi løpe en runde på 6.5 km en gang i timen. Den som er med lengst vinner. Siden jeg hadde planer om å løpe 24 timers løp 2 uker etterpå så var målet mitt bare å løpe 8 runder for å få en ultra. Ut på tredje runde begynte jeg å kjenne smerter i venstre kneet, dette har plaget meg tidligere og jeg torde ikke fortsett da dette løpet tross alt ikke var viktig for meg. Jeg har i ettertid erfart at disse smertene, når de kommer, kommer etter 15-20 km og faktisk forsvinner etter 30-40 km. Er ikke sikker på hva det er som forårsaker dem. Jeg kan for eksempel ikke løpe opp en trapp ved å ta to trinn i slenge, da svikter kneet. Etter at jeg hadde gitt meg var tid tid til det sosiale, med grilling og kos utenfor det røde huset. Nydelig vær og fantastiske folk gjorde dette til en kjempedag uansett.

Årets hovedmål hadde jeg sagt var 24 timersløpet i Skövde, og målet mitt var å komme over 220 km noe jeg mente var ganske realistisk.

Men før vi kom så langt fikk vi ett nytt familiemedlem:

Doffen

Ett sjarmtroll av de sjeldne. 

Kjørte til Skövde og møtte Søren, Jan-Erik, Kristina og Tobias for felles bespisning før løpet.


Søren tok ett bilde av oss etter maten.
Vi hadde det skikkelig koselig, men jeg hadde bil og skulle kjøre etterpå så jeg måtte droppe ølen til maten, det er jeg sikker på at var en tabbe,

Jeg parkert utenfor stadion og sov i bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar